Kauppa

TEETKÖ ETÄTÖITÄ? TÄSSÄ OIVA SYLITASO HELPOTTAMAAN TYÖSKENTELYÄ MUUALLAKIN KUIN TYÖPÖYDÄN ÄÄRESSÄ!

KANNETTAVAN TIETOKONEEN ALUSTANA

Saatavilla kolmea eri kokoa

S-koko 30x35 cm
M-koko 37x45 cm
L-koko 37x53 cm

 

TASO

Yleisiin tiloihin, kirjastoihin, työpaikoille, kouluille yleisesti saatavilla oleva taso ergonomiseen työskentelyyn missä vain.

LapLay-sylitaso

LEIKKIMINEN

Lapset pitävät pehmeistä asioista mutta myös tekemisestä, LapLayn päällä lapsi voi tehdä palapelejä tai legorakennelmia.

LapLay-sylitaso lapselle

LUKUTASO

Vapauta ajatuksesi rennosti sohvalla taiteilematta kirjojen ja kynien kanssa.

 

LapLay-sylitaso

LapLay-sylitaso on loistava vaihtoehto koti- ja toimistotöihin sekä erityisryhmille. Pääset irrottautumaan perinteisestä työpöydän äärellä työskentelystä ja voit työskennellä vaikkapa mukavasti sohvalla. Kotitoimiston voi siirtää vaikkapa terassille tai kuistille. Sohvalla tai tuolissa käsitöitä harrastavalle taso tuo tukea ja parantaa ergonomiaa. LapLay-sylitaso on myös kätevä ristikoita täytettäessä tai kirjaa lukiessa.

LapLay-sylitaso on suomalaista suunnittelua ja käsityötä. Sylitason kansi on tasainen ja kova. Pehmusteena on täytettä, joka muotoutuu millaiselle alustalle vain. Sylitasossa käytetään kulutusta kestäviä verhoilukankaita. Kestävien ja laadukkaiden materiaalien ansiosta LapLay-sylitaso kestää vuosien käytön.

LapLay-sylitasoa on kolmea kokoa L-, M- ja S-koko. L-koko on kätevä käytettäessä erillistä hiirtä. M-koko soveltuu kapeisiin nojatuoleihin ja pyörätuoleihin. S-koko on sopiva tabletille ja pienelle läppärille. Sylitaso on monikäyttöinen, sitä käytetään mm. sanaristikoiden, kirjojen ja lasten leikkien alustana.
LapLay-sylitasoa valmistavat Suomessa Verhoomo Lumonia ja HiiA. HiiA:lla on oma verkkokauppa LapLay-sylitasoille!
LapLay-sylitaso kun mukavuus on lähtökohta!

Toimitusajat valmiille tuotteille 1-5 arkipäivää. Tuotteella on yhden (1) vuoden takuu!

Loput sylitasot tällä sivustolla alennuksessa! Nyt ja jatkossa sylitasoja valmistaa LapLay-sylitason lisenssillä HiiAKäy ostamassa sylitaso sivustolta: https://www.hiia.fi/tuotteet.html?id=52/

 

 

Näytetään kaikki 3 tulosta