Päivitetty 25.6.2019

Verkkosivustomme osoite on: https://www.laplay.fi

Rekisterinpitäjä

HeiDidi, Y-tunnus 2884218-9

Valtatie 79 as 1, 90500 Oulu

0400 – 240 411

laplay@laplay.fi

 

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Heidi Kumpumäki

Valtatie 79 as 1

90500 Oulu

0400 – 240 411

laplay@laplay.fi

 

Rekisterin nimi

HeiDidi:n asiakasrekisteri

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisterin pitämisen peruste: henkilö on rekisteröitynyt HeiDidi:n asiakkaaksi internetosoitteessa www.laplay.fi, ostanut HeiDidi:n tavaraa ja/tai osallistuu HeiDidi:n järjestämään tilaisuuteen

Rekisterin käyttötarkoitus on HeiDidi:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Asiakastietoja säilytetään kolmen vuoden ajan. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää HeiDidi:n toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää HeiDidi:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

HeiDidi:lla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä rekisterinhoitajalle.

 

Rekisterin tietosisältö

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

Henkilön etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Postiosoite

Puhelinnumero

Tiedot käsitellyistä tilauksista

Tilausten seurantatiedot

 

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin yhteys- ja asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista. Asiakassuhde syntyy, kun asiakas tilaa LapLay -sylitaso tuotteen tai saa sen lahjaksi kolmannelta osapuolelta tai hän tilaa tai ostaa jonkin muun tuotteen tai antaa muussa yhteydessä (vastaus markkinointikampanjaan, kilpailu- tai äänestysvastaus tai muu vastaava) yhteystietonsa rekisterinpitäjälle puhelimitse, palautuskortilla, internetin kautta, sähköpostilla, tekstiviestillä tai muulla vastaavalla tavalla.

 

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan HeiDidi:n käytössä, paitsi HeiDidi:n käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa joko lisäarvopalvelun tuottamiseen tai luottopäätöksen tueksi. Tietoja ei kuitenkaan luovuteta HeiDidi:n ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

 

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, eikä siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, ellei se ole sivuston teknisen toteuttamisen, lisäarvopalvelun tuottamisen, laskutuksen, luottopäätöksen tai lainsäädännöllisten velvoitteiden vuoksi tarpeellista.

  

Rekisterin suojauksen periaatteet

 Asiakasrekisterin manuaalinen aineisto sijaitsee lukitussa tilassa.

Rekisterin käyttöoikeus edellyttää HeiDidi:n käyttäjätunnusta ja salasanaa järjestelmään.Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin suojattuja. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukitussa tilassa.

 

Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja on tallennettu rekisteriin. Rekisteröidyn on esitettävä tarkastuspyyntö rekisterinpitäjälle kirjallisesti omakätisesti allekirjoitetussa muodossa tai sitä vastaavalla tavalla varmennetussa asiakirjassa. Rekisterinpitäjä toimittaa tiedot rekisteröidylle 30 päivän kuluessa tarkastuspyynnön esittämisestä.

 

Oikeus vaatia tiedon korjaamista

 Rekisteröidyllä on oikeus oikaista itseään koskevia rekisteriin tallennettuja tietoja siltä osin kuin ne ovat virheellisiä.  Oikaisupyynnön voi esittää ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään.

 

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta ja rekisterinpitäjän liiketoiminnan kehittämistä varten. Kiellon voi esittää ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään.

Evästeet

Sivustollamme käytetään erilaisia evästeitä sivuston normaalin toiminnan mahdollistamiseksi, sivujen käytön analysointiin ja käytettävyyden kehittämiseen sekä markkinoinnin kohdentamiseen.

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan sivustolla vierailevan käyttäjän tietokoneelle tai mobiililaitteelle. Evästeet eivät sisällä henkilötietoja, emme voi tunnistaa sinua niiden avulla eivätkä ne vahingoita laitettasi tai tiedostojasi.

Google Analyticsin evästeiden avulla saamme tietoa mm. sivujen kävijämääristä sekä suosituimmista sisällöistä. Googlen ja Facebookin evästeiden avulla voimme myös näyttää sinulle mainoksia, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

Kaikkien tai vain kolmansien osapuolten evästeiden käytön voi estää oman verkkoselaimen asetuksista. Evästeiden käytön estäminen saattaa estää joidenkin sivuston toimintojen käyttämisen.

Lisätietoja evästeistä saat mm. seuraavista osoitteista:

Kommentit

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi.

Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.